Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.08.2011.

15:02

Romi treba "zlatna ribica"

Italijanski provligaš Roma već je dovela nekoliko interesantnih pojačanja ovoga leta, ali namerava da tim pojača sa još tri imena.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dolaskom Španca Luisa Enrikea na klupi, očekuje se nova era “vučice“, već su otišli standardni Vučinić, Mekses, Doni, Rise, a stigli Lamala, Stekelenburg, Hajnce, Krkić.

Ipak, do kraja avgusta Rimljani žele da ekipu pojačaju sa štoperom Volfsburga Simonom Kjerom, vezistom Santosa Kazenirom i napadačem Espanola Pablom Danijelom Osvaldom.

Danac Kjer već ima iskustva u Seriji A jer je bio lider odbrane Palerma pre nego što je otišao u Nemačku, i sigurno bi doneo stabilnost u defanzivnu liniju Rome koja je već godinama najslabija tačka tima.

Napadač Osvaldo imao bi uz Bojana Krkića težak zadatak da zameni Vučinića i Francuza žeremija Menesa koji je takođe otišao sa “Olimpika“, dok je najmanje realna opcija Kazemir koji je interesantan mnogim evropskim velikanima.

Da su Enrikeo potrebna pojačanja pokazao je i težak poraz od Valensije pre dva dana od 3:0. Španci su meč rešili sa dva gola u prvom poluvremenu ((Vivijani ag, Soldado), a sve je potvrio Ernandes u finišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve