Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.08.2011.

10:50

Rajković opet mora na pozajmicu

Srpski reprezentativac Slobodan Rajković ponovo će morati da ide na pozajmicu iz Čelsija, pošto je Fudbalska asocijacija Engleske odbila zahtev 'plavaca'.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Trener londonskog kluba Andre Viljas Boaš je u petak saopštio spisak igrača na koje računa u Premijer ligi, a na njemu nije bilo Rajkovića.

Rajković je prošao kompletne pripreme sa Čelsijem, ali zbog neispunjavanja uslova za dobijanje radne dozvole ne može da konkuriše za mesto u timu.

Srpski fudbaler tako će ponovo morati na pozajmicu, najverovatniji u francuski Valensijen, koji je već poslao ponudu za mldog defanzivca.

Rajković, koji je do sada bio na pozajmici u PSV-u, Tventeu i Viteseu, nedavno je za “Sport” rekao da su mu ambicije vezane samo za Englesku, ali će do kraja prelaznog roka, do kraja avgusta, morati da pronađe novi klub, čije boje će braniti dok ne sakupi dovoljan broj utakmica u dresu reprezentacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve