Nova vest
Fudbal

Subota, 13.08.2011.

21:55

Stamenković zadovoljan, Krunić nije

Trener Slobode Sevojno Ljubiša Stamenković ocenio je da je publika videla "lep fudbal" u meču prvog kola Super lige između njegovog tima i Jagodine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sa druge strane, trener domaćeg tima Simo Krunić nerešen ishod od 1:1 smatra "neuspehom".

Gosi iz Užica poveli su golom Filipa Kasalice u 38, dok je strelac za Jagodinu bio Dejan Djenić u 45. minutu.

"Utakmica je bila tipična za prvo kolo. Obe ekipe su imale i padove i uspone. Mislim da je publika zadovoljna jer je bilo puno lepih akcija, šansi za golove, šuteva i svega što fudbal čini lepim", kazao je Stamenković novinarima posle utakmice.

On je naveo da je njegov tim "dosta loše" počeo utakmicu.

"Dozvolili smo domaćim igračima da imaju veći posed lopte i da u prvih pola sata stvore nekoliko šansi za gol. Uspeli smo, medjutim da povedemo iz prve kontre. Onda smo 'umrtvili' utakmicu i držali je pod kontrolom sve do tog auta, kada smo primili gol u poslednjoj sekundi prvog poluvremena i vratili ekipu Jagodine u život", rekao je Stamenković.

Šef stručnog štaba Jagodine Simo Krunić se složio da je prvo poluvreme pripalo Jagodini, a drugo Slobodi Sevojno.

"Drago mi je što su se moji igrači borili do poslednjeg momenta utakmice. Protivnik nam je iz kontre dao gol, ali smo uspeli da se vratimo u meč", ocenio je Krunić.

On je kazao da nerešen rezultat smatra neuspehom svog tima.

"Pokušali smo u drugom poluvremenu da odigramo jače i čvršće, ali nam to nije pošlo za rukom. Za nas je ovaj rezultat neuspeh, jer smo očekivali pobedu na našem terenu. U finišu smo igrali dugim loptama, što je totalna greška koju ćemo ispravljati na treningu", naveo je Krunić.

U drugom kolu Super lige, 20. avgusta Jagodina će gostovati kod OFK Beograda, dok će Sloboda Sevojno igrati na svom terenu protiv Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve