Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.07.2011.

21:40

Ilić: "Uz navijače do pobede"

Kapiten Partizana Saša Ilić kaže za „Novosti“ da veruje u prolaz ’crno-belih’ u četvrto kolo kvalifikacija za LŠ uprkos porazu od Genka u Belgiji (2:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Padali su u Humskoj daleko bolji timovi od Genka, nikome nije svejedno kad zagrmi stadion".

"I zaista smatram da će nas huk sa tribina naterati da prevaziđemo svoje mogućnosti i da prođemo dalje.Ali, kao kapiten moram da istaknem da imamo nov, podmlađen tim koji će još neko vreme oscilirati".

"Posle slabe igre u Skoplju, usledila je veoma dobra u Belgiji, što nije pitanje kvaliteta, već samo splet okolnosti i nedovoljne uigranosti. Daćemo sve od sebe, kao kapiten jedino to garantujem. Zato od navijača tražimo strpljenje, a samo zajedno možemo da trijumfujemo", rekao je Ilić.

Ilić smatra da će revanš biti znatno komplikovaniji od prvog meča i dodaje.

„Sa jedne strane moramo biti strpljivi i oprezni jer je Genk dobra ekipa, koja ima brzu kontru, a s druge imaćemo dobar ambijent, veliku podršku ’grobara’ koji će nam biti veliki vetar u leđa, ali biti i latentna opasnost za mlade igrače da ’izgore’“

„Moramo da igramo takmičarski, ne smemo da srljamo, a ne smemo ni da uđemo lagano i da besciljno gubimo vreme. Pokušaćemo da kao u Belgiji držimo igru pod kontrolom i ako to uspemo, bićemo blizu uspeha. Imamo lepu šansu, možda nam se i ostali rezultati u kvalifikacijama nameštaju, ali mi moramo da se koncentrišemo samo na Genk. Oni nisu bolji tim od nas“, zaključio je Ilić za „Večernje novosti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve