Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.07.2011.

10:46

Junajted ponovo bolji od Bekama

Fudbaleri Mančester Junajteda nastavili su sa trijumfima na turneji po Sjedinjenim Državama pošto su sa 4:0 pobedili najveće zvezde MLS lige u Nju Džersiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

’Crveni đavoli’ su ujedno tako drugi put slavili protiv Dejvida Bekama, pošto pre nekoliko dana pobedili i njegov Los Anđeles Galaksi.

Junajted je postigao po dva gola u oba poluvremena, a strelci su bili Anderson, Park Đi Sung, Dimitar Berbatov i Dani Velbek, što je bilo i više nego dovoljno da se pobede zvezde američke lige, među kojima je bio i bivši fudbaler Arsenala Tjeri Anri.

Od samog starta utakmice bilo je jasno da će utakmica biti veoma zanimljiva i više takmičarska nego obične prijateljske utakmice, ali su prve prilike viđene tek posle oko 15 minuta. Uprkos prilikama, zvezde MLS lige nisu uspele da nađu put do mreže Junajteda, dok su ’đavoli’ iskoristili dovoljno prilika da bi na kraju ubedljivo slavili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve