Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2011.

23:45

AS: Manja potreban, Raća dobrodošao

Trener Partizan Aleksandar Stanojević smatra da Kamerunac David Manja koji je igrao u prijateljskoj utakmici sa Sremom ima potencijal da igra u Partizanu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Brz je, prodoran, pravo krilo, a mi takvog igrača nemamo. Ja sam za to da ga zadržimo, moraću da pričam sa Krstajićem", kaže trener "crno-belih".

Manja je u Sremskoj Mitrovici asistirao i postigao gol.

"Manga je zaista zadovoljio, ne samo zbog gola i asistencije. Na oko, problem je to što je stranac, a imamo ih dosta. Međutim, činjenica je da ima potencijal, a pritom nije skup", dodaje Stanojević.

Reprezentativac Srbije Radosav Petrović posle neuspelog transfera u holandski Vitese vratio se u Humsku 1. Trener Partizana kaže da je Petrović dobrodošao, ali je problem što je on "u glavi" već otišao iz kluba.

"Raća je uvek dobrodošao, ali on je „u glavi“ već otišao iz kluba. Pozdravio se još u Sloveniji, a sada je opet tu. Nije to lako. On ima zeleno svetlo da ide u bilo kom momentu, a ako ostane, putovaće u Belgiju. Zaslužio je da napravi dobru karijeru i da zaradi novac u inostranstvu, zato i ima taj status", objasnio je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve