Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2011.

18:18

Debakl kombinovanog tima Genka

Genk je zapretio Partizanu pobedama nad Lionom (3:1) u pripremnom meču i Standardom (1:0) u Superkupu, ali je doživeo debakl na generalnoj probi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Šampion Belgije, rival Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, deklasiran je od Bajera iz Leverkuzena sa 4:1.

Genk je parirao prvih 45 minuta kada je bilo 1:1, ali je u nastavku u dresu vicešampiona Nemačke proradio rezervista Eren Derdijok i sa “het-trikom” razbio rivala.

Bajer je u Kelnu poveo pogotkom Andrea Šurlea u 17. minutu, a strelac za Genk bio je Mađar Balaš Tot u finišu poluvremena.

Genk na ovom meču nije igrao u najjačem stastavu, šansu su dobila tri igrača koja su na probi, napadač Božikov kao starter, te rezervisti Giljerme i Pavlos. Nije bilo kapitena Hubera, prvi strelac i najbolji igrača Vosen je zaigrau u drugom delu, nije bilo Tozera, Pudila, Nemca Jonelejta...

Genk: Lenc (Verhulst 46’) - Kamus, Barda (Vosen 46’), Bufel (Hujsegems 66’), Digari (Valš 79’) - Durvel, Ogunjimi (Pavlov 46’), Limbombe (Giljerme 66’), Baks - Tot, Božikov

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve