Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2011.

16:35

Valdes: "Voleo bih da dođe Vidić"

Golman Barselone Viktor Valdes izjavio je da bi mu bila čast da igra sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Vidićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Mi iz Barselone uvek težimo najvišim ciljevima i radujemo se kada najbolji svetski fudbaleri dođu kod nas.Tako je i sa Vidićem, koji je svakako, jedan od najboljih odbrambenih fudbalera na svetu, možda i najbolji. Bila bi mi čast da on dođe na Kamp Nou i komanduje našom odbranom“, rekao je Valdes uoči prijateljskog meča sa Hajdukom iz Splita.

Golman koji je u dresu Barselone tri puta osvojio Ligu šampiona kaže da Kataloncima ni naredne sezone neće nedostajati motiva.

"Želimo da u naše vitrine vratimo evropski Superkup, FIFA prvenstvo sveta i španski Kup. Naravno, učinićemo sve da zadržimo domaću titulu i opet budemo najbolji u Evropi“, poručio je Valdes.

Igrač sredine terena Karlos Buskets rekao je izveštaču "Tanjuga" da prati šta se dešava u Crvenoj zvezdi zbog Roberta Prosinečkog.

"Robi je bio moj idol kad sam bio klinac. Maštao sam da budem kao on. Još se sećam kako sam bio uzbuđen kad sam ga upoznao zahvaljujući mom tati Karlesu koji je branio za Barsu dok je Prosinečki igrao“, ispričao je Buskets.

I Buskets očekuje da Barselona sledeće sezone ponovo dominira evropskim fudbalom.

"Naši ciljevi su uvek isti, verujte mi, mi ćemo dati sve od sebe da i večeras pobedimo Hajduk, bez obzira na to što smo na početku priprema i što nismo u kompletnom sastavu“, zaključio je Buskets.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve