Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.07.2011.

23:24

Markeš: "Došao sam u veliki klub"

Anderson Markeš, novo pojačanje Partizana, izjavio je za “Večernje novosti” da je došao u veliki klub i da očekuje mnogo od tekuće sezone.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Srećan sam što sam došao u Partizan, u Beograd, u Evropu, ovo je velika šansa za mene da napravim novi korak u karijeri".

"Došao sam u veliki klub, sa bogatom istorijom, koji redovno igra u međunarodnim takmičenjima. Očekujem mnogo i od tima i od sebe, da se dokažem u novom izazovu".

Markeš je u Sao Kaetanu igrao sa sadašnjim napadačem ‘crno-belih’ Eduardom.

“On je moj veliki prijatelj, igrali smo zajedno u Sao Kaetanu i presrećan sam što ćemo opet biti u timu. Što se tiče navijača, znam da očekuju od mene mnogo, ali očekujem i ja sam, trudiću se maksimalno svakog dana, na svakom treningu, da ih ne bih razočarao posle ni na jednoj utakmici”.

Novi štoper Partizana potom je rekao da veruje da će se beogradski tim plasirati u Ligu šampiona i dodao:

“Takva su moja očekivanja. Igrao je Partizan prošle sezone u najjačem evropskom takmičenju, sigurno da ima kvalitet da taj uspeh ponovi. Što se mene tiče, spreman sam da sve uradim za dobre rezultate kluba”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve