Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.07.2011.

21:41

Teri: "Modrić je sjajan"

Kapiten Čelsija Džon Teri smatra da je Luka Modrić izvrstan fudbaler, ali i da ne bi bilo fer prema Totenhemu da sada govori o eventualnom transferu.

Izvor: B92, Sky sports

Autor:B92, Sky sports

Default images

Hrvatski reprezentativac želi da pređe u Čelsi, a menadžer Hari Rednap i uprava mu to ne dopuštaju.

“On je prvoklasan fudbaler protiv kojeg je teško igrati. Veoma je agilan i brz, sjajan je realizator, u to smo se mogli uveriti prethodnih sezona. Znam da ima problema u ovom trenutku i bilo bi neučtivo prema Totenhemu da sada dalje komentarišem situaciju".

"Mi imamo dobar tim i verujem da bi on poboljšao konkurenciju”, dodao je Teri.

Štoper ‘Plavaca’ veruje i da je Fernano Tores prebrodio krizu od dolaska iz Liverpula i da će biti onaj pravi u predstojećoj sezoni.

“Od Svetskog prvenstva je vukao lakšu povredu sve do kraja sezone, a sada se oseća sveže i srećno. U potpunosti se uklopio i verujem da će ove sezone dati dvocifreni broj goloba. I prošle godine je povremeno igrao dobro, on je igrač svetske klase, a verovatno mu je i cena njegovog transfera bila teret”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve