Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.07.2011.

15:51

Radovci ne pomišljaju na predaju

Fudbaleri Rada otputovali su u Grčku, gde če u četvrtak igrati revanš meč sa Olimpijakosom iz Volosa, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Štoper Milan Mitrović rekao je da niko u timu ne želi da se preda, iako je Rad prvi duel izgubio sa 1:0.

"Ne odričemo se daljeg plasmana u Ligi Evrope. Rival je ekipa puna iskustva, ali smo u prvom duelu zaslužili bar nerešeno i ne pomišljamo na predaju", rekao je Mitrović.

"Spremni smo da odigramo maksimalno, pošto smo ollučni da izadjemo na megdan narednom rivalu, koji je realno slabijeg kvaliteta od predstavnika Grčke", dodao je Mitrović pred polazak.

"Znam u čemu su dobri i tu ih treba zaustaviti. Nadam se sveobuhvatnom uspehu u Volosu", istakao je štoper Rada.

Huan Martin je postigao pogodak u finiđšu beogradskog sureta. Mario Breška je takođe ostavio utisak fudbalera koji može jednim potezom napraviti prevagu.

"Upravo pomenutu dvojku treba uštopovati i osujetiti u golgeterskim namerama. Znam u kojim segmentima su dobri i tu ih treba onemogućiti. Sa više koncentracije ćemo odreagovati pri svakom prekidu i nećemo im dozvoliti da se razmahnu i izvedu kontra napade koji su im najjače oružje. U napadu treba tražiti situacije koje mogu dovesti do golgetrske egzekucije i nadam se sveobuhvatnom uspehu na obali egejskog mora", smatra Mitrovića.

Rad će i na gostovanju u Grčkoj imati svoje navijače, pošto se očekuje da oko 200 njih dođu organizovano iz Beograda.

"Drago mi je da u nas veruju i naši navijači koji će nas podržati i u Volosu protiv Olimpijakosa, a kako sam obavešten biće oko 200", rekao je na kraju defanzivac Mitrović.

Dan uoči putovanja u Grčku, trener Rada Slavko Petrović je rekao da se pred duel sa timom iz Volosa suočio sa ozbiljnim kadrovskim problemima. U Volos neće putuovati Branislav Jovanović, Nikola Raspopović kao i omladinski reprezentativci Mrkela, Malbašić i Pantić.



Rad će u dve etape putovati do lučkog grada Volos. U utorak će odsesti na Dorjanskom jezeru u Makedoniji, gde će uveče trenirati, a u sredu ujutru nastavlja za Volos. Trening na stadionu u Volosu zakazan je za sredu uveče i obaviće se pod reflektorima.

Sa ekipom je otputovao i nekadašnji kapiten Radomir Koković, kome je istekla šestomesečna pozajmica u kineskom klubu Čangčung.

"Očekujemo da dođe sertifikat od iz Kineza i ako dođe do sutra, biću u protokolu. Optimista sam i mislim da možemo bolje nego u Beogradu", rekao je Koković.

Luka Milivojević pred gostovanje Olimpijakosu rekao je da veruje da će njegova ekipa uspeti u Volosu da nadoknadi minus i iznenadi rivala.



Stadion "Pantesaliko“ u Volosu ima kapacitet 22.700 sedećih mesta. Mnogi su negodovali za cenu ulaznice koja je bila u prvom meču dva tima od 500 dinara. U Volosu je najjeftinija karta upravo tog iznosa , odnosno 5 rvra i mogu je kupiti deca do 12 godina i žene.

Ostali zainteresovani u zavisnosti od sektora gde se nalaze iznosiće od 10 do 50 evra, a za najelitniji sektor stadiona Olimpijakosa – VIP ložu, treba izdvojiti čitavih 100 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve