Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.06.2011.

19:10

CZ: Očekivana odluka FSS

Crvena zvezda očekivala je da Izvršni odbor FSS odbije predlog za raspisivanje vanrednih izbora i istakla da će nastaviti bitku za promene u srpskom fudbalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Pravna komisija našeg kluba je očekivala ovakvu odluku, jer nam je jasno da sadašnje rukovodstvo saveza nema razloga da bilo šta menja. Zato je naša komisija unapred pripremila sledeće poteze čiji je cilj raspisivanje vanrednih izbora u FSS", navodi se u saopštenju ‘crveno-belih’.

Zvezda je najavila da će sledeće nedelje obavestiti javnost o daljim konkretnim potezima u borbi za raspisivanje izbora u FŠ.

"Bitka za promene u srpskom fudbalu se nastavlja i ona će biti završena na jedini mogući način - pobedom onih koji žele prosperitet fudbala nad onima koji fudbal zloupotrebljavaju u korist pojedinih interesnih grupa", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Izvršni odbor FSS je na sastanku u Staroj Pazovi odbio zahtev Zvezde za vanredne izbore, kao i predlog o reformi domaće Super lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve