Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.06.2011.

13:31

Rukavina: "Kao da sam 15-godišnjak"

Fudbaler Minhena 1860 Antonio Rukavina u lošem je položaju u klubu, žele da ga prodaju, a on za “Večernje novosti” kaže da ga tretiraju kao “30. igrača u timu”.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

“Klub želi da me proda i zaradi na meni, a takvim tretmanom samo obaraju mi cenu. Trčkaram sa strane kao da sam 15-godišnjak”.

“Posle dve i po godine nisam zaslužio takav tretman. Ponašaju se kao da sam 30. igrač ekipe”, izjavio je Rukavina.

“Za neke odluke saznajem iz novina. Znam da me više ne žele u klubu. Znam i da klub ima velike finansijske probleme, ali ja nisam kriv za to. Kada sam dolazio iz Borusije smanjio sam finansijske zahteve za polovinu. Prošle zime sam takođe prihvatio smanjenje plate. Treći put to ne mogu da učinim”, dodao je 27-godišnji desni bek.

U istoj situaciji je i srpski napadač Đorđe Rakić, koji takođe nije u prvom planu kod nove uprave „lavova“...

“Ne znamo da li ovo ima nekakve veze sa odlaskom sportskog direktora Mikija Stevića, ali situacija u koju su nas stavili je blago rečeno ružna. Nije problem da odem. Ima interesovanja iz Španije, Turske i Rusije, ali ne želim da idem za manju platu. Ne znam šta će biti dalje. Mislim da im se ne isplati da me prebace u amaterski tim ili da im kao jedan od najskupljih igrača sedim na tribinama”

Prema nezvaničnim informacijama, sa platom od 30.000 evra mesečno Rukavina je jedan od najplaćenijih igrača u klubu kojem na finansijskom polju ne cvetaju ruže.

“Situacija je neprijatna, ali tako je to i biznisu. Mi smo doneli odluku i sve je kristalno jasno”, rekao je klupski funkcioner Florijan Hinterberger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve