Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.06.2011.

18:27

Partizan: Ranković menja Miljkovića

Posle Brazilca Eduarda Pašeka, Partizan je u sredu doveo još jednog igrača, 32-godišnjeg Aleksandra Rankovića.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ranković je proteklih devet sezona igrao u Holandiji, za Vitese (2002-2005) i Den Hagu (2005/2011), a karijeru je počeo u beogradskom Radu (1997-2002).

Novo pojačanje Partizana najveći utisak u Holnadiji je ostavio u januaru 2007. godine kada je pretio sudiji koji mu je pokazao crveni karton u porazu Den Haga od AZ Alkmara (3:1).

Ranković se sudiji Kevinu Blumu obratio rečima: "Kada te vidim u gradu, ubiću te", a za to je dobio suspenziju od pet mečeva.

On će se u četvrtak priključiti pripremama 'crno-belih' na Pohorju. Miljković je povredio zadnju ložu i odsustvovaće nekoliko nedelja sa terena.

Jedan Brazilac stigao na probu

Prvi trening u Partizanu u sredu su odradili Bugarin Ivan Ivanov i novopridošli Brazilac Velingson de Souza, koji je u utorak veče stigao na probu kod Aleksandra Stanojevića.

De Souza Igra na poziciji levog ofanzivnog igrača, rođen je 1989. godine, a nastupao je u Hong Kongu sa Matejom Kežmanom u ekipi Južna Kina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve