Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.06.2011.

16:27

Ninkov: "Dolazim iz velikog kluba"

Kao što je B92 najavio pre devet dana, dosadašnji kapiten Crvene zvezde Pavle Ninkov potpisao je ugovor sa francuskim Tuluzom.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Francuski prvoligaš i srpski desni bek sklopili su saradnju na četiri godine.

„Dolazim iz velikog kluba, Crvene zvezde i zbog toga želim da se i sa Tuluzom borim za najviše ciljeve, igranje u Ligi Evrope ali i Ligi šampiona, zašto da ne“, rekao je Ninkov po potpisivanju ugovora.

„Imao sam još pola godine ugovor sa Zvezdom, imao sam još nekoliko ponuda, ali sam izabrao Francusku i Tuluz jer mislim da će ova liga odgovarati mom stilu igre. Pričao sam sa Predragom Ocokoljićem koji mi je rekao puno o klubu. Upravo nakon razgovora sa njim sam i došao na ideju da potpišem za Tuluz“, rekao je doskorašnji kapiten Zvezde.

Ninkov ima 26 godina, a u Zvezdi je igrao od 2008. godine kada je stigao iz Čukaričkog. U ’crveno-belom’ dresu nastupio je više od 100 puta, a četiri puta igrao je i za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve