Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.06.2011.

21:43

Bojan Šaranov u Makabiju

Golman OFK Beograda i reprezentativac Srbije Bojan Šaranov karijeru će nastaviti u Izraelu, u Makabiju iz Haife.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dosadašnji kapiten "romantičara" je potpisao četvorogodišnji ugovor sa aktuelnim šampionom Izraela.

Iako je navodno bio na meti Crvene zvezde, Šaranov će kao slobodan igrač postati čuvar mreže najtrofejnijeg tima ove bliskoistočne zemlje.

“Makabi je bio konkretan i korektan. Dobio sam ponudu koju nisam mogao da odbijem. Odmah sam sa suprugom spakovao kofere i došao u Haifu. Potpisao sam na četiri godine“, rekao je Šaranov koji je u Đenovi provodio medeni mesec sa suprugom Ivanom.

“Neću se vraćati u Italiju. Ostaćemo u Izraelu. Dobili smo na korišćenje hotelski apartman u kome ćemo provesti nekoliko sledećih dana. Ekipa je počela pripreme, a ja ću joj se pridružiti krajem meseca“, rekao je Šaranov.

Makabi će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, a rival u prvom kolu biće mu šampion Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac.

Šaranov je drugi ključan igrač koji je ovoga leta napustio Karaburmu jer je pre nekoliko dana Saša Marković pojačao šampiona Srbije Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve