Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.06.2011.

15:27

Partizan stigao na Pohorje

Fudbaleri Partizana stigli su na Pohorje gde će obaviti drugi deo priprema za novu sezonu.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Prvotimci su jutros krenuli iz Beograda avionom do Ljubljane i tamo ih je sačekao klupski autobus i dovezao na odredište, gde će ostati sve do 3. jula.

Topli dani i hladnjikave noći na 300 metara nadmorske visine dočekali cu crno-bele na Pohorju. Vreme je sunčano, temperatura oko 23 stepena uz povremeni blagi povetarac, nadmorska visina oko 300 metara, a igrači Partizana odseli su u hotelu Arena.

Prvi trening će biti održan u 19.00h, a pre toga u 16.00h biće održan sastanak sa igračima, kada će im se prezentovati sve ono što će se raditi ovih dana na prirpemama. Zajedno sa crno-belima u hotelu je i ekipa Kopra.

Trener Stanojević je na pripreme doveo 27 igrača (Ivanov stiže u utorak uveče iz Beča):

Stojković Vladimir, Ilić Radiša, Živković Živko, Miljković Aleksandar, Aksentijević Nikola, Savić Stefan, Stanković Vojislav, Volkov Vladimir, Davidov Aleksandar, Otašević Vladimir, Frimpong Abraham Akwasi, Marković Saša, Brašanac Darko, Petrović Radosav, Kamara Mohamed, Ilić Saša, Tomić Nemanja, Babović Stefan, Babić Dejan, Vukić Zvonimir, Ninković Nikola, Šćepović Marko, Jovančić Vladimir, Marković Lazar, Diarra Lamine, Filipović Nenad, Ivanov Ivan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve