Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.06.2011.

10:12

Malo ga jače pomazio i dobio crveni

Tijeri Annri dobio je direktan crveni karton, jer je na meču Njujorka i Portlanda, posle duela sa Adamom Mofatom, protivnika malo jače tapnuo po glavi.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Sudija je posle konsultacije sa pomoćnikom bez mnogo razmišljanja izvadio crveni karton, dok je Mofat zbog umešanosti u duel dobio žuti.

Nešto što je uobičajeno na fudbalskim terenima i u ovom slučaju potpuno benigno, sudija je drastično kaznio, zbog čega su čelnici Njojrka burno reagovali na svom zvaničnom sajtu.

"Pažljivo smo pregledali snimak našeg meča sa Portlandom i mogu slobodno da kažem da je suđenje bilo ispod svakog nivoa i potpuno neprihvatljivo. Neobjašnjivo je zašto je Anri dobio crveni. Nije bilo nasilnog kontakta, a odluku je doneo linijski sudija, koji je bio na drugoj strani terena. Ovo nisam video za 30 godina, koliko sam u fudbalu", rekao je sportski direktor Njujorka Erik Soler.

Meč je završen rezultatom 3:3, a Anri je bio strelac jednog gola, čime je sa ukupno osam na prvom mestu strelaca lige, koje deli sa Lendonom Donovanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve