Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.06.2011.

08:29

Ninkov otišao, čeka se Pašeko

Pavle Ninkov otputovao je na zvanične pregovore u Tuluz, gde je načelno dogovorio uslove za četvorogodišnji ugovor, piše Sport.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

List navodi da je potrebno usaglasiti još neke detalje i odraditi lekarske preglede. Zvezdi bi na ime obeštećenja trebalo da pripadne 800000 evra.

Ninkov je ukupno četvrti igrač koji je u ovom prelaznom roku otišao iz redova "crveno - belih", a očekuje se da će na Marakanu ovih dana i drugo pojačanje.

Radi se o Brazilcu Vinisijusu Pašeku, dvadesetpetogodišnjem fudbaleru veznog reda. Razlog zbog kojeg je Brazilac kasnio je zastoj u avio saobraćaju, jer su avioni koji lete iz Ria za Evropu bili prebukirani.

Očekuje se da će Pašeko potpisati trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a zvanično predstavljanje trebalo bi da bude u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve