Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.06.2011.

16:00

Svi žele Vidića, on neće nigde

I ovog leta kapiten Mančester junajteda, Nemanja Vidić dovodi se u vezu sa nekoliko velikih evropskih klubova,a zadnji u nizu je torinski Juventus.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Medjutim uprkos pisanju nekoliko engleskih medija, menadžer srpkog reprezentativca Silvano Martina odbacuje mogućnost da Vidić ovog leta napusti "Old Traford"

- "Vidić je igrač kojeg svi žele. Kada sam ga hipotetički pitao o transferu, rekao mi je: 'Ja sam kapiten Mančester junajteda, skoro sve sam osvojio. Zašto da idem u italijanski fudbal, koji prolazi kroz turbulentan period'. Ovaj odgovor otklanja sve sumnje, Vidić ostaje tamo gde je i sada"- rekao je Martina za britanski "Gardijan".

I sam srpski reprezentativac je pre mesec dana u razgovoru za B92 izjavio da nema nameru da napušta Mančester.

“Nisam se opterećivao spekulacijama koje su se pojavljivale u novinama, toliko puta sam demantovao, ali i dalje se pisalo. Svakog prelaznog roka igrači menjaju ne samo jedna klub, nego više, tako da je to nekako postalo logično, odnosno normalno u mom slučaju, tako da se više ne obazirem. Znam gde ću biti sledeće godine i nekoliko narednih tako da uopšte ne razmišljam o odlasku i nisam ni razmišljao“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve