Nova vest
Fudbal

Petak, 10.06.2011.

15:09

"Novi Pazar spreman za Superligu"

Predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić izjavio je da se njegov fudbalski klub sprema da naredne sezone igra u Prvoj ligi Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On je dodao da su Pazarci spremni da zaigraju i u Superligi, ukoliko se pojavi takva mogućnost.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da će beogradski BASK, koji je zahvaljujući plasmanu na tabeli Prve lige izborio mesto u elitnom društvu odustati od takmičenja, što bi Pazarcima pružilo šansu da uskoče u Superligu.

"Ne bavim se tom vrstom kalkulacija, rekao sam da se Novi Pazar sprema za narednu sezonu, da igra u ligi u kojoj je do sada igrao. Međutim, ukoliko neko odustane mislim da nam po redosledu na tabeli pripada to mesto", rekao je Ljajić.

Do kraja Prve lige Srbije ostalo je da se odigraju jš dva kola. U nedelju 12. juna na programu je 33. kola a Radnički gostuje Bežaniji i ukoliko osvoji sva tri boda obezbediće plasman u Superligu nezavisno od rezultata utakmice Novog Sada i Novog Pazara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve