Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.06.2011.

11:10

Džudžak prelazi u Anži?

Ekipa PSV Ajndhovena potvrdila je da je Anži iz Mahačkale zaineteresovan za dovođenje najboljeg igrača te ekipe Balaža Džudžaka.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Sjajni dvadesetčetvorogodišnjak ima ugovor do 2015. godine, a za njega su do sada bili zainteresovani Arsenal, Liverpul, Hamburg, Juventus i Lil.

Mađarski internacionalac mogao bi u skorije vreme da postane novi član ruske ekipe. "Anži je dao zvaničnu ponudu i otpočeli su pregovore sa Džudžakom, tako da je stvar veoma ozbiljna”, rekao je tehnički direktor PSV-a Marsel Brands.

Ruski mediji navode da je PSV prohvatio ponudu i da je i Mađar pruhvatio ponuđene uslove. Njegov agent Jožef Vorosbaranji je potvrdio da je igrač u Rimu na lekarskim pregledima, ali nije mogao da potvrdi kako se pregovori odvijaju.

Anži se u poslednje vreme silno pojačao, već u svojim redovima imaju četiri Brazilca, od kojih je jedan legendarni Roberto Karlos, apoznato je da ne štede novac za pojačanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve