Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.05.2011.

22:50

Šakira uveličala Barsino slavlje

Ekipa Barselone, novi prvak Evrope, dočekana je u svom gradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nakon nereda na ulicama i hapšenja navijača u noći između subote i nedelje, na Kamp Nou i na gradskim ulicama u nedelju uveče bilo je veselo i bez incidenata.

Igrači su pozirali sa trofejima Lige šampiona i španskog prvenstva, posle toga istrčali slavljenički krug oko terena, a bakljada navijača Barse ulepšala je svečanost. Jedan od zabavnijih segmenata proslave bio je koncert kolumbijske pop zvezde Šakire, verenice štopera Barse Đerara Pikea.



Leo Mesi, koji je u finalu izjednačio rekord Lige šampiona postigavši i dvanaesti gol u sezoni, obećao je nove radosti navijačima u godinama kojedolaze.

"Obećao sam da ću danas da pričam i evo me. Ali, da budem iskren, nemam šta da vam kažem osim hvala za sve, hvala za ovakve godine i želim da se opet radujemo zajedno. Živela Barsa, živela Katalonija".

Đerar Pike odao je navijačima tajnu uspeha.

"Ne dopingujemo se, ne valjamo po terenu i ne plaćamo sudije. Mi samo igramo fudbal".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve