Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.05.2011.

13:16

Todorovski menja Ninkova?

Pavle Ninkov će skoro sigurno napustiti Crvenu zvezdu, a mogao bi da ga zameni bek Aleksandar Todorovski, piše žurnal.rs

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ninkov je proteklih sezona jedan od najboljih igrača “crveno-belih”, a najzainteresovaniji za njega su turska Bursa, te Beglijanci Anderleht i Briž, koji je poslao ponudu vrednu milion evra.

Na njegovom mestu Zvezda trenutno ima Nikolu Mikića, kao i nameru da priključi mladog Filipa Stojkovića iz Sopota, ali se razmišlja i o još jednom rešenju.

Među željama je Aleksandar Todorovski, makedonski reprezentativac iz Rada, koji je zimus potpisao predugovor sa poljskom Polonijom, zbog čega je suspendovan od strane “građevinara”.

Ima indicija da bi 27-godišnji desni bek, koji je rođen u Kraljevu, mogao da odustane od odlaska u Poljsku i karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi, pod uslovom da dođe do dogovora sa klubom iz Varšave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve