Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.05.2011.

10:55

Partizan želi dvojac OFK Beograda

Prema pisanju ‘Novosti’ Partizan želi fudbalere OFK Beograda Nemanju Milića i Marka Petkovića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reč je o dvojici mladih reprezentativaca, talentovanih igrača sa Omladinskog stadiona, koji bi Partizanu bili zalog za budućnost.

Crno-beli su navodno obavili prvu rundu razgovora sa čelnicima OFK Beograda, tokom kojeg su im stavili do znanja da su zainteresovani za kupovinu napadača i desnog beka.

Pošto je Rad „zacepio“ popriličnu sumu za Vladimira Jovančića (milion evra i 30 odsto od sledećeg transfera), vodeći ljudi „parnog valjka“ su novo rešenje našli u Nemanji Miliću (21).

Visoki napadač OFK Beograda je tokom cele sezone bio na skeneru crno-belih, pa iako se nije proslavio brojem golova, izgleda da je zadovoljio ukus šampiona.

Kako se može čuti, početna cena koju su zacrtali „romantičari“ je 400.000 evra i procenat od sledećeg transfera.

Oko njegovog klupskog kolege Marka Petkovića (18) tek će se lomiti koplja, pošto je, prema procenama stručnjaka, verovatno najtalentovaniji desni bek u Srbiji. Pored Partizana, za njega je navodno zainteresovana i Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve