Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.05.2011.

21:31

Karager: "Imaćemo veće šanse"

Posle dva poraza u poslednja dva kola u Premijer ligi Liverpul je prepustio peto mesto Totenhemu i sledeće godine neće igrati u Evropi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najiskuskniji igrač Liverpula i zamenik kapitena Džejmi Karager smatra da ima pozitivnih stvari u neigranju evropskih utakmice sledeće sezone.

“Želeli smo da igramo u Ligi Evrope, to se nije desilo, ali mi na tu činjenicu moramo da gledamo pozitivno“, izjavio je Karager.

Karager smatra da manji broj utakmica koje će Liverpul odigrati povećava šanse timu da zabeleži bolje rezultate u Premijer ligi.

“Nas sledeće sezone najviše zanima da izborimo plasman u Ligu šampiona. To što nećemo igrati u Evropi povećava naše šanse. Želimo da se vratimo u TOP4 i igramo dobra u oba kupa (FA i Liga kup)“.

„Igranje u ritmu četvrtak-nedelja nije idealno. Prošlo je nekoliko meseci od kada je Keni postao naš menažer i puno stvari je krenulo nabolje. Naravno, na početku sezone ne bi pristali na mesto broj 6, ali u kakvoj situaciji smo se našli u januaru, mislim da je ovaj rezultat dobar“.


Međutim igrač koji već 15 godina igra u prvom timu Liverpula i koji je dres "crvenih" na prvenstvenim utakmicama oblačio 463 puta priznaje da su rezultati postignuti protekle sezone loši.

„Ovo svakako nije bila dobra sezona za Liverpul, nismo ništa osvojili i svi ćemo se potruditi da unapredimo našu igru i sledeće sezone postignemo mnogo bolje rezultate."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve