Nova vest
Fudbal

Petak, 20.05.2011.

13:36

Teves: “Želim da napustim Siti“

Napadač Mančester Sitija Karlos Teves potvrdio je da promeni sredinu ovog leta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Želim da napustim Mančester Siti“, rekao je Teves za argentinski Radio del Plata, „Svi su bili dobri prema meni ovde i zahvalan sam na tome. Takođe, ja sam dao sve od sebe da bi klub došao do rezultata koje je ostvario. Ali, potrebna mi je promena“.

27-godišnji Argentinac nema dobar odnos sa menadžerom Robertom Manćinijem, što je tokom cele sezone vodilo do spekulacija da bi mogao da ode iz kluba. Teves je čak krajem prošle godine zatražio da bude odobrem transfer.

Izgledalo je da su njih dvojica izgladili nesuglasice kada je Manćini posle trijumfa nad Stoukom sa 3:0 u utorak, rekao da mu je Teves poručio da ostaje. Ipak, bivši napadač Mančester Junajteda i Vest Hema je u ovom trenutku odlučan da ode, a kao jedan od zainteresovanih klubova pominje se Inter.

Fudbal se za mene mnogo promenio i ne znam da li ću uopšte igrati do sledećeg Svetskog prvenstva. I to nema veze od toga da li ću dobiti poziv ili ne“, naglasio je Teves i dodao da će se teško odlučiti na povratak u domovinu, „Povratak u Boka Juniors bi bio divan, ali bi bilo teško to realizovati. Ako pričamo ozbiljno, finansijska pitanja to bi mnogo otežala“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve