Nova vest
Fudbal

Subota, 14.05.2011.

12:24

Stanojević: „Ključno gostovanje“

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je gostovanje Javoru u Ivanjici ključno na putu do odbrane šampionske titule.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Sledi nam ključno gostovanje za odbranu titule. Potrebne su nam još dve pobede i jedan remi i pokušaćemo već na prvom koraku da ostvarimo rezultat koji bi nas primakao cilju“, rekao je Stanojević o meču koji se igra u okviru 27. kola Jelen Superlige Srbije.

Strateg crno-belih je pozvao navijače crno-belih da pomognu sad kad je najpotrebnije.

Posle svega što se dešavalo poslednjih dana pozivam navijače da dođu u što većem broju u Ivanjicu i pomognu nam da ostvarimo cilj koji je za sve nas prioritetan. Voleo bih da atmosfera na stadionu bude kao nedavno u Jagodini“, naglasio je Stanojević.

Stanojević nije hteo da komentariše najavu tužbe iz Vojvodine posle uvredljivih pesama koje su njegovi fudbaleri pevali posle osvajanja Kupa.

Ne mogu to da komentarišem. Ovde smo da pričamo o meču sa Javorom“, rekao je Stanojević.

Crno-beli će u Ivanjici igrati bez povređenog Aleksandra Lazevskog, a njega će zameniti Marko Jovanović, iako se oporavio Jozef Kizito.

Veoma sam zadovoljan kako je Jovanović odigrao u finalu Kupa i ponovo će dobiti šansu“, bio je jasan Stanojević.

Utakmica Javor – Partizan igra se u nedelju u Ivanjici od 15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve