Nova vest
Fudbal

Subota, 14.05.2011.

12:10

Volkov zvanično predstavljen

Partizan je u subotu zvanično predstavio Vladimira Volkova, sada već bivšeg fudbalera moldavskog Šerifa koji će u naredne tri sezone nositi crno-beli dres.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Prezadovoljan sam što sam došao u tako veliki klub, sa slavnom tradicijom. Nadam se da ću opravdati očekivanja i da ćemo opet igrati u Ligi šampiona“, rekao je Volkov, koji je karijeru počeo u Radničkom iz Niša, a igrao je i za BSK iz Borče i OFK Beograd.

Volkov, koji je zimus pominjan kao moguće pojačanje Crvene zvezde priznao je da je pričao sa trenerom crveno-belih Robertom Prosinečkim.

Tačno je da je Prosinečki bio zainteresovan da me angažuje. Sastali smo se nekoliko puta, razgovarali, ali na tome se i završilo pošto nikada niko iz Crvene zvezde nije kontaktirao ni mene ni moj prethodni klub“, objasnio je Volkov.

Volkov je u Partizan došao kao slobodan igrač, a na pitanje da li mu više odgovara pozicija levog beka ili levog ofanzivnog veziste rekao je:

Odgovaraju mi obe pozicije. Igraću tamo gde mi trener kaže“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve