Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.04.2011.

23:35

Penal dovoljan Viljarealu

U poslednjem meču 32. kola španske Primere, Viljareal je na “El Madrigalu” sa 1:0 (0:0) savladao ekipu Saragose.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Duel je odlučen pogotkom Đuzepea Rosija iz penala u 71. minutu, pošto je Italijana faulirao Leonardo Poci.

Rosi je postigao 16. gol u sezoni, koliko ima i Fernando Ljorente iz Atletik Bilbao, a bolji su samo David Vilja (17), Kristijano Ronaldo (29) i Lionel Mesi (30). Ivan Obradović je na startu meča dobio žuti karon, a igrao je do 60. minuta.

Oba tima su u poslednjem meču kola imala odlične šanse za gol, ali su Dijego Lopes i Toni Doblas odlično branili. Propisno se ispromašivao gostujući napadač Ičekvu uče koji je dva puta imao jedan na jedan situaciju sa Lopesom, a u 90. minutu je završio meč zbog drugog žutog kartona koji je dobio pošto je u nadoknadi vremena pokušao da iscenira penal.

Viljareal je smanjio zaostatak za Valensijom, ali i dalje ima šest bodova manje od rivala koji je na trećem mestu, pa će verovatno morati da se zadovolji mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ovo je bila tek druga pobeda Viljareala u poslednjih šest kola, a “žuta podmornica” je verovatno maksimalno fokusirana samo na Ligu Evrope gde će igrati u polufinalu sa jednim od favorita takmičenja Protom.

Saragosa je nastavila sa serijom pobeda i poraza pa je i dalje u zoni ispadanja, izjednačena sa po 33 boda sa Malagom koja je iznad “linije”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve