Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.04.2011.

23:20

Krasić: Dolazim da navijam za Vošu

Pobeda Vojvodine protiv Partizana, kojom su Novosađani zvanično istakli kandidaturu za šampiona države, obradovala je i Miloša Krasića.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Fudbaler Juventusa oduševljen je igrama i rezultatima svog bivšeg kluba uz koji će, kako kaže, biti svim srcem u trci za titulu protiv beogradskih “večitih rivala“.

Krasić je najavio i dolazak na stadion “Karađorđe“ 29. maja, kada “lale“ u poslednjem kolu dočekuju Crvenu zvezdu.

“Dolazim da navijam za Vošu i da, ako Bog da, zajedno proslavimo titulu. Prvenstvo u Italiji se završava 22. maja, dva dana kasnije Juventus igra protiv Mančester junajteda na oproštaju Gerija Nevila i ništa me neće sprečiti da 29. maja budem na ”Karađorđu“, rekao je Krasić u razgovoru za ”Novosti“.

“Čestitam svima u klubu na trećoj uzastopnoj pobedi nad Partizanom, zaista sam ponosan na Vojvodinu. Drago mi je što tim s toliko mladih fudbalera igra dobro i što je klub koji mi je dao mnogo u životu konačno u ravnopravnoj borbi za tron”.

Analizirajući raspored do kraja prvenstva, ali i bodovnu prednost beogradskih klubova, Krasić smatra da tim Zorana Milinkovića čekaju veća iskušenja nego konkurente.

“Sigurno je da će Vojvodini biti najteže, ali ne postoje nemoguće misije. Iskreno se nadam da moji Novosađani imaju snage da istraju u velikoj borbi i da prvi stignu na cilj”.

Uključivanjem trećeg kluba u trku za titulu dobija i srpski fudbal.

“To što je Vojvodina stala uz rame Zvezdi i Partizanu je izuzetno važno za sve. Pored toga što se u Srbiji igra bolje nego prethodnih godina, sada je i neizvesnije takmičenje, a to su jedini načini da se publika vrati na stadione”, uverava Krasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve