Nova vest
Fudbal

Petak, 15.04.2011.

23:41

Primera: Novi sudar titana

U 32. kolu Primere sve oči su uprte u Real i Barselonu, koji u subotu od 22h igraju 162. El Klasiko na stadionu Santijago Bernabeu.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Posle 31 kola, Barselona je ubedljivo prva na tabeli sa 84 boda, dok madridski tim ima osam manje. Mnogi veruju da je ovo poslednja šansa Reala da uhvati priključak u borbi za titulu.

Pored legendarnih rivala, u subotu se od 18 časova sastaju Hetafe i Sevilja, kao i Malaga i Majorka, dok je meč od 20h rezervisan za Almeriju i Valensiju. U nedelju je na programu još šest mečeva.

Kompletnu najavu meča Real-Barselona pročitajte ovde.

Almerija, koja sa 26 bodova tavori na dnu tabele, imaće veoma težak zadatak protiv trećeplasirane Valensije, koja je prethodnog vikenda deklasirala Viljareal 5:0. Almerija je pre nedelju dana na Kamp Nou uspela da povede protiv Barselone, ali su Katalonci na kraju slavili 3:1.

Malagi bi pobeda kod kuće nad Maljorkom značila izlazak iz zone ispadanja.

Petoplasiranoj Sevilji, koja ima osam bodova manje od Viljareala, pobeda protiv Hetafea u gostima poslednja je prilika da pokušaju da se izbore za mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ekipi Gregorija Mansana ostaje samo da se nada da Viljareal neće pobediti Saragosu, kojoj je domaćin u poslednjem meču kola u ponedeljak.

U susretu koji je na programu u nedelju, Erkules će pokušati da u gostima savlada Levante i takođe pobegne sa dna tabele. Deportivo će ugostiti Rasing, Hihon putuje u susret Sosijedadu, dok Osasuna čeka Bilbao.

Atletiko Madrid, koji se sa 45 bodova nalazi na sedmom mestu i ima samo bod manje od petoplasirane Sevilje, putuje u goste Espanjolu.

Primera, 31. kolo:

Subota:

18h: Hetafe-Sevilja
18h: Malaga-Maljorka
20h: Almerija-Valensija
22h: Real-Barselona

Nedelja:

17h: Sosijedad-Sporting
17h: Deportivo-Rasing
17h: Levante - Erkules
19h: Osasuna-BIlbao
21: Espanjol-Atletiko

Ponedeljak:

21h: Viljareal-Saragosa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

10 h

U fokusu

Vidi sve