Nova vest
Fudbal

Petak, 15.04.2011.

21:25

Kujt produžio ugovor sa Liverpulom

Fudbaler Liverpula Dirk Kujt produžio je ugovor sa tim klubom na još godinu dana, pa će na Enfildu ostati do 2013. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kujtov ugovor sa Liverpulom istekao bi sledećeg leta, ali se 30-godišnji Holanđanin dogovorio sa upravom ’Crvenih’ da na godinu dana produže saradnju.

"Veoma sam srećan. Pregovarali smo, ali uvek sa namerom da postignemo dogovor. Klub je želeo da ostanem i pregovori su protekli u prijateljskoj atmoferi", rekao je Kujt.

"Od prvog dana osećao sam da me žele u klubu, da sam dobrodošao. To osećanje me nikada nije napustilo", dodao je on.

Liverpul je trenutno šesti na tabeli i bori se za odlazak u Ligu Evrope sledeće sezone. U prošlom kolu Liverpul je pobedio Mančester siti sa 3:0, a u nedelju će igrati sa Arsenalom.

"Svaki meč je za nas finale. Jači smo posle dolazaka Luisa Suaresa i Endija Kerola. Tim je spreman i ima veliku želju, sve je moguće".

Menadžer Liverpula Keni Dalgliš rekao je da je zadovoljan što je Kojt odlučio da ostane u klubu.

"Dirk nikada ne odustaje, bori se, on je jednostavno dobar fudbaler. Postiže golove, često u velikim takmičenjima i važnim trenucima, kao u utakmici protiv Mančester junajteda“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve