Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.04.2011.

15:44

Milošević i Dmitrović pod istragom

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je da će pokrenuti disciplinski postupak protiv nekadašnjih reprezentativaca Sava Miloševića i Bobana Dmitrovića.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Razlog za to su optužbe koje su njih dvojica prethodnih dana iznosili u medijima.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu FSS, Disciplinska komisija "reagovala je po službenoj dužnosti, a zbog niza izjava i neproverenih tvrdnji koje su Dmitrović i Milošević u raznim medijima iznosili prethodnih dana".

Predsednik Disciplinske Slobodan Pajović izjavio je da je "sednica još ranije zakazana za petak i da će po hitnom postupku razmotriti njihove izjave"

"U slučaju da tokom rasprave ustanovimo da oni više nisu članovi fudbalske organizacije, onda ćemo po službenoj dužnosti dostaviti ceo slučaj nadležnim organima policije i pravosuđa", rekao je Pajović.

Savo Milošević je u emisiji "Insajder debata" na TVB92 između ostalog rekao da "FSS treba ukinuti", a Boban Dmitrović je u izjavi za "Sportski žurnal" optužio čelnike Superlige i Borca iz Čačka za nameštanje utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve