Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.04.2011.

13:12

Simo Krunić novi trener Inđije

Šef stručnog štaba FK Inđija Zoran Janković podneo je ostavku na tu funciju nakon subotnjeg meča koji je FK Inđija izgubio od FK BSK Borča, rezultatom 4:0.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Upravni odbor FK Inđija je na današnjoj sednici za novog šefa stručnog štaba imenovao Simu Krunića iz Beograda.

Simo Krunić je rođen 3. januara 1967. godine u Sarajevu. Tokom igračke karijere igrao je za svoje matične klubove FK Sarajevo i FK Željezničar, a 1992. godine došao je u Srbiju i počeo da igra za OFK Beograd.

Nakon dve sezone, 1994. godine preselio se u inostranstvo kako bi igrao u španskoj drugoj ligi za klub Atletiko Marbelja, posle čega je 1996. otišao u Južnu Koreju, gde je igrao za Pohang Stilers.Ž

Po povratku iz Južne Koreje igrao je u Superligi za FK Čukarički Stankom, a 1997. godine je otišao u Grčku gde je nastupao za Larissa F.C., ILTEX Lykoi F.C. i Panetoliks F.C.

Nakon završetka igračke karijere počeo je da se bavi trenerskim poslom. Trenirao je FK Željezničar Sarajevo, BASK Beograd, OFK Beograd i FK Čukarički Stankom, bio je trener u omladinskoj selekciji Srbije, a zatim i pomoćnik selektora reprezentacije Srbije, Havijera Klementea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve