Nova vest
Fudbal

Subota, 09.04.2011.

13:33

Stanojević: „Vreme je da prime gol“

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegov tim sa mnogo opreza, ali i motiva, dočekuje meč 21. kola Jelen Superlige protiv Spartaka u Subotici.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Crno-beli u nedelju od 15.30 časova gostuju Subotičanima, koji na poslednjih šest utakmica u prvenstvu nisu primi gol.

Svakoj seriji dođe kraj, tako smo mi prošle srede posle devet utakmica izgubili od Crvene zvezde, pa se nadam da je vreme i da Spartak primi gol. Jesenas samo njima i Vojvodini nismo zatresli mrezu i prosto ne verujem da je to opet moguće“, rekao je Stanojević.

Trener Partizana istakao je da veoma dobro poznaje ekipu koju vodi Ljubomir Ristovski i da je siguran da će utakmica u Subotici opravdati epitet derbija.

Iako se godinama pričalo kako su dva kluba u prijateljskim odnosima, mi protiv njih u poslednje vreme baš teško izlazimo na kraj. Oni su veoma organizovana ekipa, igraju visok presing, daleko od gola, opasni su u prekidima. Sve ovo biće nam samo dodatna motivacija“, istakao je Stanojević.

Stanojević žali što u timu neće biti Stefana Savića koji će odsustvovati zbog porodične tragedije:

Moram da kažem da mi je veoma žao što nisam mogao da prisustvujem sahrani. Ali, svi smo uz Stefana, potišteni smo zbog svega što ga je zadesilo, pokušaćemo da pobedimo i na taj način damo mu malo energije“, poručio je Stanojević.

Osim Savića u timu neće biti ni suspendovanog Ivana Stevanovića, dok će uoči samog meča biti poznato kakva je situacija sa Zvonimirom Vukićem. Ukoliko iskusni vezista ne bude mogao da igra njegovo mesto zauzeće Saša Ilić, dok će uz levu aut liniju zaigrati mladi Darko Brašanac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve