Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.03.2011.

20:31

Prosinečki: "Podvig u revanšu"

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da će njegovi igrači napraviti podvig u revašu kupa Srbije protiv Parizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Crveno-beli” su u sredu poraženi na stadionu u Humskoj rezultatom 2:0.

"Biće vrlo teško, ali verujem da možemo da napravimo podvig iako Partizan ima veliki i dobar rezultat. Naravno, bio bih još veći optimista da je Borha u finišu postigao gol, imali smo šansi, ali nedostaje nam koncentracija u završnici”, rekao je Prosinečki.

Trener “crveno-belih” nije bio nezadovoljan porazom od “večitog rivala”.

"Dominirali smo u prvom poluvremenu, propustili četiri šanse za postizanje gola i treba da žalimo što na odmor nismo otišli sa rezultatskom prednošću. Brzi gol u drugom poluvremenu je otvorio utakmicu, tim periodom nisam zadovoljan, zato smo izgubili. Derbi je bio dobar, sa mnogo šansi, zadovoljan sam borbenošću i voljom, prvi pogodak smo primili slučajno, a drugi greškom Ćosića", kaže Prosinečki.

Prosinečki je uporedio derbi dok je igrao i ovaj koji je vodio sa trenerske klupe.

"Nije dobro kad se izgubi, utisci su sasvim drugačiji. Nisam poželeo da igram, to sam precetao odavno, ovo je za mene novo iskustvo. Što se tiče vređanja navijača Partizana, sa ti tim nemam problema i ne bih da komentarišem", rekao je Prosinečki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve