Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.03.2011.

18:34

Nani besan na Karagera

Napadač Mančester Junajteda Nani rekao je da je besan na Džejmija Karagera zbog starta posle kojeg je pretrpeo tešku povredu potkolenice.

Izvor: B92, eurosport

Autor:B92, eurosport

Default images

Karager je odmah posle utakmice, koju je njegov Liverpul dobio sa 3:1, poslao izvinjenje u svlačionicu Junajteda, a potom je sačekao Portugalca da mu se lično izvini.

Ipak, Nani ne prihvata izvinjenja jer još uvek nije zaboravio njihov prethodni ’duel’ posle kojeg nije igrao dva meseca, iako se na teren vratio već posle deset dana, na meču Lige šampiona protiv Olimpika iz Marseja.

Ne znam šta je Karager mislio, ali znam da nije o fudbalu“, rekao je Nani, „Došao je da se izvini posle meča, ali nisam bio srećan zbog toga. Bio je to drugi put da me je povredio. Prethodni put nisam zbog njega igrao dva meseca. Uvek tako startuje na mene. Ne želim zaštitu, želim samo da sudije budu fer. Ako je to bio crveni karton, onda treba i da ga daju. Jer, ako pokažu crveni karton, sledeći put će taj igrač razmisliti o sličnom startu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve