Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.03.2011.

08:40

Pobede Intera i Mančestera (video)

Posle revanš utakmica odigranih u utorak plasman u četvrtfinale lige šampiona obezbedili su branioci trofeja, fudbaleri Intera, kao i Mančester junajted.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Inter je u revanšu pobedio Bejern u Minhenu sa 3:2 i tako zbog više datih golova u gostima prošao dalje.

U prvom meču u Milanu Bavarci su slavili sa 1:0. Među osam najboljih prošao je u Mančester junajted koji je posle 0:0 u Marseju uz dosta muke savladao Olimpik na ’Old Trafordu’ sa 2:1.

Inter je ovim podvigom postao tek druga ekipa koja je posle gubitka prvog meča na svom terenu prošla dalje u Ligi šampiona. Neverovatan duel u Minhenu počeo je golom Samjuela Etoa u šestom minutu. U nastavku je Bajern dominirao, i preokrenuo je pogocima Gomesa u 21. i Milera u 31. minutu. U 63. minutu Snajder je izjednačio na 2:2, a tri minuta pre kraja Goran Pandev je overio prolaz branioca titule u četvrtfinale.

Na utakmici u Mančesteru nije igrao kapiten Nemanja Vidić zbog povrede. Čičarito Ernandes je postigao golove u petom i 75. minutu, a konačan rezultat postavio je Ves Braun autogolom osam minuta pre kraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve