Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.03.2011.

18:12

SAF optužen za nedolično ponašanje

Fudbalska asocijacija Engleske optužila je trenera Mančester junajteda Aleksa Fergusona za nedolično ponašanje zbog kritikovanja suđenja Martina Etkinsona.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

FA razmatra da pokrene disciplinski postupak protiv trenera kluba sa "Old Traforda" koji je kritikovao suđenje Etkinsona posle poraza od Čelsija (2:1) u utorak.

FA je tražio od televizije Mančester junajteda snimak izjave koju je Ferguson dao, ali ta televizija nije obavezna da ustupi snimak.

Čelsi je pobedio lidera prvenstva golom Frenka Lamparda iz jedanaesterca u 79. minutu, a Etkinson je dosudio najstrožu kaznu posle starta Krisa Smolinga na Jurija Žirkova.

Ferguson nije mnogo pričao o penalu, već o tome što sudija minut ranije nije isključio Davida Luiza posle starta nad Vejnom Runijem.

"Želimo poštenog sudiju na utakmicama, ili barem snažnog - a takav nam nije sudio. Moram da kažem, kada sam video ko će suditi utakmicu - uplašio sam se. Plašio sam se najgoreg", rekao je Ferguson za klupsku televiziju.

Ferguson je do sada u nekoliko navrata bio suspendovan i novčano kažnjavan zbog kritikovanja sudija. FA će u petak popodne saopštiti da li će pokrenuti postupak protiv Fergusona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve