Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.03.2011.

17:16

Subotić ne pregovara sa Romom

Agent srpskog fudbalera Nevena Subotića, Stiven Keli, demantovao je da su počeli pregovori o transferu njegovog klijenta iz Borusije Dortmund u Romu na leto.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Subotić ove sezone igra odlično, a Borusija ubedljivo vodi u Bundesligi sa 12 bodova više od prvog pratioca Bajera iz Leverkuzena.

"Neke priče su, jednostavno rečeno, prava glupost. Nisam imao kontakt ni sa kim iz Rome, a mogu da vam garantujem da se nisu sastali ni predstavnici klubova", rekao je Keli italijanskim medijima.

"Neven u ovom trenutku razmišlja samo o osvajanju titule prvaka u Nemačkoj. Svi u klubu su fokusirani na ostvarenje tog cilja. Niko u ovom trenutku nema interes da počinje bilo kakve pregovore", istakao je Keli.

Subotić ima 22 godina, a u ekipu iz Dortmunda došao je u leto 2008. iz Majnca. On je za reprezentaciju Srbije do sada odigrao 21 utakmicu i postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve