Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.03.2011.

14:01

Đorđević: "Zvezdi se ne preti"

Trener fudbalera Smedereva Dragan Đorđević istakao je da je Crvena zvezda veliki favorit u duelu sa njegovim izabranicima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa Smedereva gostuje u subotu 'crveno-belima' na 'Marakani' u prvom prolećnom, a 16. kolu Jelen Superlige.

uoči meča 16. kola šampionata Srbije sa Crvenom zvezdom u Beogradu da su "crveno-beli" veliki favoriti u duelu sa njegovim izabranicima.

"Zvezdi se ne preti, pogotovu kada igra na domaćem terenu, ali se nećemo predati" istakao je Đorđević.

On je podsetio da će u nastavku sezone "oklopnici" biti značajno oslabljeni s obzirom da su ih u zimskom prelaznom roku napustili napadači Nenad Marinković i Saša Ranković.

"Nadam se, međutim, da su momci koji sada igraju u našem timu spremni da iznesu teret“, rekao je Đorđević, koji za duel protiv "crveno-belih" neće moći da računa Predraga Jerinića.

Govoreći o ambicijama Smedereva u nastavku domaćeg prvenstva, iskusni trener je naveo da računa na plasman u sredini tabele uprkos, kako je rekao, "ne baš dobroj finansijskoj situaciji".

Smederevo je u prvom delu sezone na domaćem terenu uzelo bod Crvenoj zvezdi igrajući bez golova - 0:0.

Utakmica Crvena zvezda - Smederevo igra se 5. marta od 18 časova na stadionu Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d