Janković: "Neka pada, opet se igra"

Novog odlaganja starta prolećnog dela prvenstva JSL neće biti, bez obzira na snežne padavine, tvrde u Zajednici Superligaša.

Izvor: B92, zurnal.rs
Podeli

Klubovi koji su domaćini u 16. kolu dobili su po 100.000 dinara pomoći od Zajednice kako bi očistili sneg sa stadiona, a predsednik Branimir Babarogić i generalni sekretar Miodrag Janković obišli su stadione u Lučanima, Ivanjici, Čačku i Užicu gde se uveliko radilo na pripremi terena za subotu.

"Sneg je prestao da pada u Lučanima i radnici su već počeli sa čišćenjem, slično je i u ostalim gradovima. Crvena zvezda je postavila najlone, tako da ni tu neće biti problema," kaže Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice Super lige i tvrdi da od novog odlaganja nema ništa, "Nema odlaganja i to je konačna odluka."

Ipak, kako u nekim delovima Srbije u četvrtak ponovo veje postoji mogućnost da radnici ne budu u mogućnosti da očiste terene.

"Svi klubovi koje smo obišli se maksimalno trude da tereni budu spremni do subote. Ako baš bude pao veliki sneg, onda će sudija na licu mesta odličiti da li će se utakmica igrati ili ne. Nema odlaganja celog kola, može da bude samo pojedinačnog pomeranja za 24 časa, kako nalažu propisi," kaže Janković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu