Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.03.2011.

11:55

Li Adi: "Duplo smo jači"

Reprezentativac Gane Li Adi rekao je za beogradski Sport da je njegova ekipa dobro radila tokom zime i očekuje bolje igre i rezultate.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Biće Zvezda 100 odsto jača nego jesenas. Mnogo toga se promenilo u odnosu na prvi deo sezone, igramo mnogo bolje, imamo novog trenera, legendu kluba koji zna da motiviše igrače. Ostalo je samo da popravimo efikasnost, mada iako do sada na tom planu nije sve funkcionisalo kako želimo verujem da će sve da bude u redu," rekao je on.

Tokom pripremnog perioda bilo je nesuglasica sa klubom i trenerom Prosinečkim ali je sada, kaže Adi, sve u redu.

"Prosinečki je legenda kluba i pravi trener džentlmen. Mnogo ga respektujem i kada on kaže tako nešto onda ne bi trebalo da raspravljamo. Sigurno da on situaciju može bolje da vidi sa klupe nego ja na terenu. Ono što mogu da obećam je da ću se uvek truditi da svoje obaveze odradim maksimalno profesionalno," kaže Adi i dodaje da priča o odlasku sada nije aktuelna, "Profesionalac sam, tu sam da pomognem da ekipa stigne do trofeja, što je uvek cilj Crvene zvezde. Ima vremena do juna i za priče šta dalje, najpre da osvojimo titulu."

Li Adi je u kontaktu sa dvojicom zemljaka koji igraju za Partizan.

"Baš sam pre neki dan gledao utakmicu Partizana na televiziji i video da je Adija postigao gol. Drago mi je i zbog njega i zbog Tejga što su se brzo uklopili. Želim im svaku sreću u Partizanu," kaže on ali i dodaje da to ne važi za dane derbija, "U takvim situacijama nema bilo kakve priče o prijateljstvu. Tada se nećemo poznavati, svi radimo isti posao na terenu, ali za različite klubove. Zanima me samo pobeda, a ako tako bude manje je bitno da li će oni postići počasni gol ili ne."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d