Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.03.2011.

10:00

Da li se Krstajić povlači u junu?

Kapiten Partizana Mladen Krstajić rekao je za Večernje novosti da odluka o završetku karijere zavisi od dogovora sa trenerom Stanojevićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Stojim iza onog što sam rekao, da planiram kraj karijere za jun. Ali, lepo mi je u Partizanu, maksimalno sam opušten, zdrav sam, pomažem ekipi koliko mogu, uživam. Zato na leto neće biti nikakav problem šta god da zajednički odlučimo," kaže Krstajić.

Očekuje se da Krstajić u junu 'promeni posao unutar iste firme'. Kako sada stvari stoje o tome šta će raditi tokom jeseni mogao bi da odluči Aleksandar Stanojević.

"Ne zavisi dogovor samo od uprave kluba, već, još više, od trenera i njegove vizije ekipe, da li me “vidi” u timu u budućnosti. On bira sastav, na njemu je najveća odgovornost. Zato bi trebalo da se šef najviše pita. Opet, daleko je jun, ima vremena do tada, najbitnije je da sada uđemo pobednički u novo prvenstvo," rekao je igrač koji je po povratku u srpski fudbal osvojio dve titule prvaka i jedan Kup Srbije, igrao jednom Ligu Evrope, jednom Ligu šampiona.

Krstajić tvrdi da Partizan ima dobre štopere i da, u slučaju da završi karijeru u junu, nema razloga za brigu.

"Šteta što ne možemo da igramo s trojicom štopera, pa da u timu budemo i Marko Jovanović i Stefan Savić i ja. Njih dvojica će biti odličan tandem, klub ne mora da brine za budućnost kada su štoperi u pitanju," kaže on.

Fudbaleri Partizana od srede uveče su u Beogradu a prvu utakmicu u prolećnom delu sezone igraće u nedelju u Inđiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d