Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.02.2011.

14:55

Klubovi saglasni sa odlaganjem

Prvenstvene utakmice igraće se petog i devetog marta, odlučila je zajednica prvoligaša.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Snežni pokrivač u zapadnoj Srbiji je već prešao desetak santimetara, pa je bilo i očekivano da će početak prvenstva biti pomeren.

Predstavnici klubova se slažu da je to bila dobra odluka, jer će od baredne nedelje vreme biti mnogo bolje i tada neće biti problema oko organizacije prvenstvenih mečeva.

"Mi smo se složili sa odlaganjem, iako je Crvena zvezda znala da će sneg pasti, pa smo na vreme pokrili teren najlonima. Stalno nam se događa da odlažemo početak prvenstva zbog snega krajem februara. Valjda ćemo jednom i to naučiti pa doneti neke drugačije mere koje će sprečiti stalna odlaganja", rekao je portparol Zvezde Marko Nikolovski.

"Prognoze su bile da će sneg padati do subote i mislim da je dobra odluka da se igra u normalnim uslovima. Ima dovoljno vremena da se prvenstvo odigra i očekujem da će sve biti u redu u nastavku prvenstva, jer se fudbal igra i zbog publike i nadam se da će svi stadioni biti spremni", rekao je sportski koordinator Partizana Albert Nađ.

Ipak, u Zvezdi su imali jedan uslov.

"Naša jedina želja je bila da se odlože sve utakmice, a ne da se neke igraju kasnije", rekao je Nikolovski.

Nađ je na tu izjavu imao kratak komentar.

"Ne komentarišem izjave komšijskog kluba".

Crvena zvezda u prvom kolu dočekuje Smederevo, Partizan gostuje u Inđiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve