Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.02.2011.

18:49

Remi Zvezde sa Koprom za kraj

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 sa slovenačkim Koprom u poslednjoj utakmici na pripremama u Antaliji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Timu Roberta Prosinečkog to je četvrti remi u Turskoj, uz po jednu pobedu i poraz.

Na duelu sa trećeplasiranom ekipom slovenačkog šampionata, Zvezda je postigla gol posle 393 minuta, a strelac je bio Andrija Kaluđerović u 57. minutu. Kopar je prethodno poveo u 48. minutu golom golmana Husića iz jedanaesterca.

Penal je napravio mladi Uroš Ćosić oborivši iskusnog Pavlina. Beogradski ’crveno-beli’ odigrali su dosta dobar meč, ali su iskoristili samo jednu priliku.

Akciju Vladimira Bogdanovića i Pavla Ninkova završio je Kaluđerović sigurnim udarcem sa oko pet metara. Do početka prolećnog dela sezone (26. februara), Zvezda će odigrati još jedan prijateljski meč, protiv banjalučkog Borca 20. februara.

„Noge su nam evidentno lakše, a dobili smo i na svežini. Momci su dobro odigrali, imali smo mnogo zicera, ali dobro. Svi su danas igrali i sve će doći na svoje mesto, uveren sam u to, tako da me ne brine realizacija“, rekao je trener Crvene zvezde Robert Prosinečki.

Prvih 11 Zvezde protiv Kopra: Stamenković - Ninkov, Ćosić, Adi, Tošić - Isah, Kadu, Evandro Goebel - Borha, Koroman - Kaluđerović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve