Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.02.2011.

15:57

Novi sukob FSS i OKS

Na relaciji Olimpijski komitet Srbije – Fudbalski savez Srbije nastao je novi sukob.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik OKS Vlade Divac je u subotu u Banjaluci rekao da bi voleo da smeni predsednika FSS Tomislava Karadžića, ali da ’nažalost nema tu mogućnost’.

Iz FSS-a je u nedelju stigao odgovor putem pisma, koje je Tomislav Karadžić pre mesec dana poslao Olimpijskom komitetu. U pismu se, između ostalog, odbacuju tvrdnje da je FSS tražio novac za učešće na OI 2012. godine.

U Fudbalskom savezu napominju da su oni predložili održavanje zajedničkog sastanka članova Predsedništva OK Srbije i najvišeg rukovodstva FS Srbije kako bi se rešili problemi. Kako kažu u FSS, iz Olimpijskog komiteta je stiglo pismo sa samo jednim predloženim terminom – 9. februarom, a tog dana su naše A i mlada reprezentacija igrale prijateljske mečeve u Izraelu.

Kompletno pismo koje je FSS 20. januara uputio Olimpijskom komitetu pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve