Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.02.2011.

14:29

SAF: “Najbolji gol koji sam video”

Ser Aleks Ferguson je 25 godina trener Mančester junajteda, od 1974. godine bavi se trenerskim poslom, a pre toga je skoro 20 godina bio fudbaler.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Menadžer Mančester junajteda je, dakle, u profesionalnom fudbalu od 1957. godine, a gol koji je Vejn Runi postigao u subotu je najbolji koji je video u životu.

“Siguran sam da nikad nisam video nešto slično. Podseća me na Denisa Lova, ali nisam siguran da li je Denis ikada postigao tako svirep pogodak”, istakao je Ferguson.

“Ne mogu čak ni da se setim boljeg gola na ‘Old Trafordu’. Bio je pre nekoliko godina Runijev volej protiv Njukasla, imali smo nekoliko fantastničnih golova ovde, ali nikad ovakav”, potvrdio je iskusni Škot.

Ipak, Ferguson veruje da njegovi napadači Runi i Dimitar Berbatov mogu da budu još bolji u nastavku borbe za titulu sa Arsenalom koji zaostaje četiri boda.

“Nadam se da se Vejn vratio u svoju najbolju formu. Moram da kažem, potrebno je da iz Vejna i Berbatova izvučem kvalitetne nastupe i u gostima, slične onima kod kuće”.

Junajted je u pobedu protiv gradskog rivala krenuo sjajnim golom Nanija posle asistencije veterana Rajana Gigsa.

“Nanijev gol će biti potpuno zaboravljen. Bio je to sjajan pogodak, neverovatan osećaj, kako je samo prošao pored defanzivca, ali u njihovim mislima biće samo pobedonosni gol. Neverovatno”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve