Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.02.2011.

21:19

Stanojević: "Loše, pa dobro"

Partizan je u nedelju odigrao dva pripremna meča i dva puta je remizirao – bez golova sa Slavijom iz Sofije i 1:1 sa Rudarom iz Pljevalja.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Trener ‘crno-belih’ Aleksandar Stanojević nezadovoljan je predstavom sa Crnogorcima, ali je meč sa Slavijom popravio utisak.

"Ne pamtim da smo odigrali tako lošu utakmicu u svim segmentima kao sa Rudarom. Popodnevnim mečom sam uglavnom zadovoljan. Igrali smo u jakom ritmu i stvorili dosta šansi, ali je nedostatak svežine posle deset dana napornog rada uticao da ih ne iskoristimo".

"Niko se nije povredio, svi su odigrali praktično celu utakmicu, to je dobro".

Stanojević je potom prokometarisao učinak trojice pojačanja – Zvonimira Vukića, Dominika Adije i Princa Tejga.

"Vukić polako ulazi u pravi ritam, Princ i Adija za sada samo nagoveštavaju koliko mogu, od stranaca kakvi su oni očekuje se mnogo više. Što se Adije tiče, ne verujem da je odigrao ovoliko koliko je odigrao u četiri dana u poslednjih šest meseci".

Trener ‘crno-belih’ saopštio je i dalje planove.

"Reprezentativci sada idu na svoje utakmice, naši će u Izrael, ovi novi u Belgiju gde imaju utakmicu. a mi 'ostali' ćemo iskoristiti par dana za odmor. Uradiću individualnu analizu svakom od njih, onda ću im dati prave zadatke, videćemo kako ih ispunjavaju i šta njima dobijamo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve